odol-iturrija
, 2021
digitala


ibonrg: ahotsa eta pianoa

enrike hurtado: elektronika, landa-grabaketak, zaratak

2021eko azaroan grabatua, bilbon

ibon aguirre: nahasketak

nikole hurtado vergara: artelana

hitzak: charles baudelaire. ‘la fontaine de sang’, poème lxxxiv, les fleurs du mal (1857)

euskaratzailea: estepan urkiaga ‘lauaxeta’. ‘odol-iturrija’, euzkadi, 1930, urrilla, 12

musika: ibonrg

Zerk elkar litzake hiru izen, Baudelaire, Lauaxeta, Ibonrg, zerk hiru mende, XIX, XX, XXI, zerk hitz egin hiru hizkuntza desberdin, frantses, euskara, musika, zerk, ezpada lau minutuko pieza batek, ahots larri, piano astun, giro durduzagarri –Enrike Hurtadok ondua–, izenez izen, menderik mende, edozein hizkuntzatan mintzo den kanta batek ezpada, zerk.

Aritz Galarraga

hitzak / letras / lyrics
odol-iturrija

diskografia

odol-iturrija - nikole
odol-iturrija
(2021)
omorrumu bamat
oMOrruMU baMAt
(2021)
unisonoa
(2020)
kkorg
(2020)
denbora
(2020)
gargara - desjabetze itogarriak
desjabetze itogarriak
(2019)
hil zara
(2019)
drumkopters
(2018)
buszemi
(2018)
gorraizea
(2017)
100 % oion
(2017)
er013 compilation v​.​3
(2016)
lerroetatik ihes
(2016)
demo 2015
(2015)
atx!
(2015)
sismoseries-vol22
sismógrafo series vol. 22
(2014)
caravan
(2014)
jauzi handiaren zain
(2014)
desertorea
(2013)
live at sentinel
(2013)
30 urte kolpez kolpe
(2013)
hiru
(2013)
bizikleta bat txinan
(2013)
plantado en el jukebox
(2016)
ii
(2013)
ausardiaren garaia
(2010)
nokodek-12
nokodek 12
(2012)
astra
sukarra ehizatu
(2012)
pleistozenoko astelehenak
(2011)
montoiaren mundu miresgarria
(2011)
suburbia
(2011)
neil young
(2011)
txinaurriak. mikel laboari ikasitako kantuak
(2010)
txinaurriak. mikel laboari ikasitako kantuak
(2010)
gernika
(2010)
broncoespasmos
(2010)
zarata fest 2010
(2010)
zarata fest 2010
(2010)
saliva
(2010)
es muy difícil llegar a imaginar que del humanure pueda surgir vida vegetal
(2009)
eten - kaseten
kaseten
(2009)
bilborock 10 urte
(2008)
labeatzomorroen bibisekzioa
(2008)
el camino a casa
(2008)
a gran bilbao tribute to the velvet undregroung & nico'
(2008)
a gran bilbao tribute to the velvet undregroung & nico'
(2008)
a gran bilbao tribute to the velvet undregroung & nico'
(2008)
re:mapa
(2007)
lancemos, irresponsables, los dados
(2007)
sothinrdeline
(2007)
velvet
sunday morning
(2007)
logelakoak
(2006)
ErTzEaN
(2004)
eten - gaztetoki
II gaztetoki maketa lehiaketa
(2002)
eten
(2000)