logelakoak
, 2006
cd-r
txistua, danbolina, ahotsa, gitarra, bandoneoia, tronpeta, perkusioa, objektuak

deskargatu / download

2006. urtean argitara eman nituen aurreko hilabeteetan etxeko logelan ondutako hainbat pieza, hainbat musika tresna joaz, grabatzeko teknikak ikasteko aitzakiaz. bakarka sortutako lehenengo aleak dira.

piezok, cd-r euskarrian banatzeaz gain, webgune hau sortzeko aitzakia ere izan ziren.

guztira 16 pieza bildu nituen

abun (txistua, ahotsa)
adurre (sintetizadorea, ahotsa)
bi (gitarra, etxekotresnak)
chemnistz (bandoneoia)
c-n (tronpeta, gitarra, ahotsa, bandoneoia) ‘gaztelu’-ren ‘musika ixilla’ lanetik hartutako hitzak
etzidamu (harpa, gitarra, ahotsa, harmonika, tronpeta, kriskitinak)
haizzzz (gitarra, ahotsa, alboka) unama taldearen ‘haizea’ kantuaren bertsioa
karbari (gitarra, ahotsa, sardexkak) arnaud oihenarten ‘laur karbarien eresia‘ hartuta
karima (ahotsa, tronpeta, sintetizadorea)
kontramehatxua (gitarra, perkusioa, bandoneoia, makarroiak, zintzarriak)
logela (objektuak -bulego materiala, bereziki-)
logela 2 (gitarra, txistua, tronpeta, ahotsa, ping-pong pilotak)
min (metalofonoa, gitarra)
poema lizuna (piano elektrikoa)
ura darama (sanpleak -jon benitoren ahotsa eta triki-tixa bat-) jon benitoren ura darama olerkia autoreak berak irakurrita
zoruna (ahotsa) alxander tapiaren ‘zoruna‘ olerkia hartuta

hitzak / letras / lyrics
ura darama, karbari, haizzzz, zoruna, c-n

diskografia

omorrumu bamat
oMOrruMU baMAt
(2021)
unisonoa
(2020)
kkorg
(2020)
denbora
(2020)
gargara - desjabetze itogarriak
desjabetze itogarriak
(2019)
hil zara
(2019)
drumkopters
(2018)
buszemi
(2018)
gorraizea
(2017)
100 % oion
(2017)
er013 compilation v​.​3
(2016)
lerroetatik ihes
(2016)
demo 2015
(2015)
atx!
(2015)
sismoseries-vol22
sismógrafo series vol. 22
(2014)
caravan
(2014)
jauzi handiaren zain
(2014)
desertorea
(2013)
live at sentinel
(2013)
30 urte kolpez kolpe
(2013)
hiru
(2013)
bizikleta bat txinan
(2013)
plantado en el jukebox
(2016)
ii
(2013)
ausardiaren garaia
(2010)
nokodek-12
nokodek 12
(2012)
astra
sukarra ehizatu
(2012)
pleistozenoko astelehenak
(2011)
montoiaren mundu miresgarria
(2011)
suburbia
(2011)
neil young
(2011)
txinaurriak. mikel laboari ikasitako kantuak
(2010)
txinaurriak. mikel laboari ikasitako kantuak
(2010)
gernika
(2010)
broncoespasmos
(2010)
zarata fest 2010
(2010)
zarata fest 2010
(2010)
saliva
(2010)
es muy difícil llegar a imaginar que del humanure pueda surgir vida vegetal
(2009)
eten - kaseten
kaseten
(2009)
bilborock 10 urte
(2008)
labeatzomorroen bibisekzioa
(2008)
el camino a casa
(2008)
a gran bilbao tribute to the velvet undregroung & nico'
(2008)
a gran bilbao tribute to the velvet undregroung & nico'
(2008)
a gran bilbao tribute to the velvet undregroung & nico'
(2008)
re:mapa
(2007)
lancemos, irresponsables, los dados
(2007)
sothinrdeline
(2007)
velvet
sunday morning
(2007)
logelakoak
(2006)
ErTzEaN
(2004)
eten - gaztetoki
II gaztetoki maketa lehiaketa
(2002)
eten
(2000)